Home / Over Dol-Fijn

Over Dol-Fijn

Hoe gaat het nu met Dol-Fijn?

Het gaat heel goed met Dol-Fijn!

Er zijn inmiddels 8 kandidaat bewoners voor het project en zoals gewenst zijn dat 4 dames en 4 heren.
De appartementen zijn verdeeld en op 18 juli mochten we een kijkje nemen in het gebouw.
8 appartementen, een groepsruimte, waarin de keuken en een zitgedeelte worden gerealiseerd, de (slaap/ werk) ruimte voor de begeleiding, een wasruimte, een grote badkamer en een heerlijk balkon als buitenruimte.
Nu hebben de toekomstige bewoners eindelijk een beeld van de ruimte die hen te wachten staat en dat was voor allen een spannend moment.

De volgende stap is de overhandiging van de sleutels.
Eind oktober is de oplevering van het gebouw aan Pré-wonen en begin november zal het sleutelmoment zijn. Dan volgt natuurlijk een periode van het bewoonbaar maken van alle ruimten, zoals wanden en vloeren en ramen bekleden en de installatie van keukens enz.

Gezien de tijd van het jaar is de verwachting dat het gebouw rond januari 2019 woonklaar zal zijn.
Vóór die tijd zullen alle bewoners al veel in hun appartementen te vinden zijn om deze naar eigen smaak en inzicht in te richten. Een mooie tijd om vast te wennen aan het gebouw.

In deze periode zal ook het personeel worden aangetrokken door de zorgaanbieder ’Levin-Zorg’.
Geïnteresseerden kunnen vanaf september de oproep om te solliciteren vinden op déze website en op de website van Levin-zorg.

Voor zover het er nu uitziet en er geen ‘beren op de weg’ komen, zal vanaf januari het huis bewoond gaan worden. Ieder bewoner zal op zijn/ haar eigen manier zijn intrek gaan nemen in het eigen appartement.
Een ding is zeker, ze kijken er alle 8 naar uit, als is het voor de een spannender dan voor de ander.

Bijgaand enige foto’s van het gebouw gemaakt in juli 2018.

de bouw van woongroep Dol-Fijn de bouw van woongroep Dol-Fijn

Stichting Dol-Fijn: wooninitiatief