Home / Sponsoren / Sponsors gezocht!

Sponsors gezocht!

Wilt u de nieuwe bewoners van Dol-Fijn sponsoren?

Sponsoren gezocht voor stichting Dol-Fijn

In Overveen op het voormalig Marinehospitaalterrein wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd.
In een van de appartementengebouwen gaat een groep jongvolwassenen met een verstandelijke beperking wonen.
Het betreft een ouderinitiatief ondergebracht in ‘Stichting Dol-Fijn’.
In dit initiatief krijgen jongeren, geïntegreerd in de maatschappij, met de nodige begeleiding en zorg, de mogelijkheid om zo zelfstandig mogelijk te wonen. De toekomstige bewoners kijken erg uit naar deze verhuizing.
Levin-zorg, het zorgbedrijf, gaat een team aantrekken van begeleiders die de bewoners hierbij ondersteunen.

De bewoners betalen zélf de huur en inrichting van hun appartement, maar voor de inrichting van de gemeenschappelijke woonkamer/ eetkeuken en balkon zoeken zij sponsors.
Bij die inrichting valt te denken aan: meubels, witgoed, balkoninrichting etc.

Zoekt u een maatschappelijk doel om te ondersteunen?
Wilt u graag bijdragen aan dit initiatief, wij zijn ontzettend blij met iedere ondersteuning!

Contact afdeling Sponsoring:
Maria Joustra